Konstantin

Jag är född och uppvuxen i en småstad i södra Tyskland där jag gick till skolan och tog studenten. Jag studerade agronomi i Gießen fast utan avslut och jobbade sedan på en biodynamisk bondgård i fem år. Under denna tid upptäckte jag min förkärlek för brödbak. Jag hade en kompis vars pappa drev ett hantverksbageri på landsbygden. De anställde mig och under de följande 16 åren där jag hade familj hade jag min utkomst som bagare.

Barnen växte upp och min dåvarande fru utbildade sig till lärare. Själv kände jag mig fastkörd och utbränd. Min kropp stod under kronisk helspänning, jag var arbetsnarkoman, hade smärtor och inflammationer i muskler och leder och fyllde all fritid med aktivitet för att inte känna sorgen hela tiden.

År 1999 började jag testa olika terapiformer som skulle ta mig ur min olidliga situation. Releasing, Shiatsumassage, Fokusing, Eutonie, fysioterapi, reinkarnationsterapi, Health Kinesiology, Synergetikterapi sysselsatte jag med och fördjupade min vetskap i. Till slutet var det Synergetik som gav genombrottet, som satte de läkeimpulser som jag behövde, och jag utbildade mig i denna nya terapiform under åren 2002-2003. Som bieffekt av denna utbildning gick mitt äktenskap isär och jag blev fri för nya äventyr. 2003-2005 samlade jag mina erfarenheter som terapeut bland annat med en norsk kvinna som genom sina kontakter till Ängsbacka kursgård i Molkom slutligen bidrog till att jag flyttade till Sverige.

Terapin, kontakten till Ängsbacka och slutligen till Lennart Svahn i Ransbysätter öppnade för möjligheten att återigen kunna försörja mig som bagare. Det kändes som en bra idé att jobba praktiskt med något jag kunde bra. Att lära mig det svenska språket i kontakten med kunder och inhemskt folk. Att fortsätta bygga upp min kropp och framför allt, att kunna arbeta under mina egna villkor och inte längre jobba på natten.

För att ge ett exempel: Varför ar jag stolt att kunna jobba praktiskt igen? Den första sommaren i Ransbysätter, det var 2006, var jag glad att kunna lasta min bil med 4 säckar à 25 kg innan jag var helt slut. Idag har jag lastat av 28 säckar och burit dem in i mitt lager och det känns som ingenting speciellt. 2006 fyllde jag 50, och nu 11 år senare känner jag mig som 39.


Viktigast är att förstå att omvändning är möjligt. Att det går att vända om åldringsprocessen och att förnya sina celler, sina organ och sin hälsa. Att diagnoser inte är fastlagda i all evighet eller livet ut. Det kan bli bättre. Bara jag måste ta ansvar för mig själv och kanske är det nödvändigt – för att vända nöden – att tänka i nya banor.


Synergetik eller att arbeta som Synergetik Coach betyder att arbeta ihop med alla energier som i coaching-ögonblicket är relevanta i relationen mellan klient och coach. Energier kan vara allt från klientens undermedvetenhet, klientens drömmar, klientens kroppsliga symptom, rädslor, akuta relationsproblem eller gamla trauman samt coachens erfarenheter. Jag som coach öppnar för att känslor som är kopplade till klientens problem kan komma till ytan och sedan kan förändringsprocessen börja. I en coaching-session reder vi ut problemens eller symptomens orsak och jag kommer att lära ut hur du som klient kan skapa förutsättningarna för förnyelse och befrielse. Det är alltså i egentlig mening en utbildning i hur du själv tar kontakt med din inre undermedvetna värld och på det viset tar ansvar för ditt mående, ditt beteende och din hälsa.


Synergetik Coaching är själavård och eftersom själen är kroppen överordnat kan kroppen ordna sig när själen har fått klarhet och medvetenhet om sig själv. Kanhända att kroppen ändå behöver extra kosttillskott och mineraler för att återställa alla sunda funktioner.


I en coaching session arbetar vi i ett skyddat rum utan fast tidsbegränsning. Vanligen tar det 90 – 120 minuter för att en session ska kallas för avrundat. Beroende på storleken av ditt problem kan det behövas en eller flera sessioner. Min prisföreställning är 900 kr per tillfälle med möjlighet för individuell anpassning. Eftersom det inte handlar om läkarvård ingår 25% mervärdeskatt i priset.


För att få mer information och att boka tid ring Konstantin 076-1057088.